Thor: Love and Thunder (2022)

Thor: Love and Thunder in de bioscoop

Thor: Love and Thunder is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Thor: Love and Thunder.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Thor: Love and Thunder. Hier zie je waar en wanneer Thor: Love and Thunder in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Thor: Love and Thunder uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Thor: Love and Thunder wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Thor: Love and Thunder draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Thor: Love and Thunder wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht, Leidschendam, Amsterdam, Spijkenisse, Enschede, Breda en Almere

De film Thor: Love and Thunder draait in deze bioscopen: Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Enschede, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Spijkenisse, Pathé de Munt en Utrecht City

De recensies van de film Thor: Love and Thunder staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Thor: Love and Thunder wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Thor: Love and Thunder!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Thor: Love and Thunder, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Thor: Love and Thunder kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Thor: Love and Thunder verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Thor: Love and Thunder. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Thor: Love and Thunder wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Thor: Love and Thunder en de regisseur van de film Thor: Love and Thunder worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.