Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

There is No Evil (2020)

There Is No Evil is opgedeeld in vier verhalen over morele kracht, individuele vrijheid het nemen van de verantwoordelijkheid van eigen acties. In het eerste verhaal volgen we Heshmat, een man van middelbare leeftijd die kampt met alledaagse stressvolle zaken. Het tweede segment gaat het over soldaat Javad, die een kort verlof geniet van drie dagen. Hij is op weg naar zijn vriendin Nana, die hij ten huwelijk wil vragen. Pouya heeft in het derde segment moeite met de acceptatie in het systeem en in het vierde verhaal volgen we Darya, die een voor de hand liggend familiegeheim over het hoofd ziet.

details

IMDb 7.210 151 minuten
There is No Evil poster van There is No Evil cast & crew

IMDb There is No Evil

IMDb 7.210

cast & crew There is No Evil

regisseur

Mohammad Rasoulof

acteurs

Baran Rasoulof, Mohammad Seddighimehr, Zhila Shahi, Mahtab Servati, Shaghayegh Shoorian, Kaveh Ahangar, Mohammad Valizadegan, Ehsan Mirhosseini, Darya Moghbeli, Salar Khamseh, Reza Bahrami, Kaveh Ebrahim, Pouya Mehri, Gholamhosein Taseiri, Parvin Maleki en Alireza Zareparast

details There is No Evil

jaar

2020

speelduur

151 minuten

Cinema Oostereiland

Cinema Oostereiland

vandaag ma 19:30
morgen di 16:00
woensdag wo 19:30
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...

Dit is de bioscoopagenda van de film There is No Evil.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film There is No Evil. Hier zie je waar en wanneer There is No Evil in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film There is No Evil uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen There is No Evil wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film There is No Evil draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film There is No Evil wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Hoorn

De film There is No Evil draait in deze bioscopen: Cinema Oostereiland

De recensies van de film There is No Evil staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film There is No Evil wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film There is No Evil!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film There is No Evil, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film There is No Evil kopen/reserveren.

De filmtijden van de film There is No Evil verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film There is No Evil. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film There is No Evil wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film There is No Evil en de regisseur van de film There is No Evil worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.