The World to Come (2020)

Trailer van The World to Comehttps://img.youtube.com/vi/kjvO9vSheuw/0.jpg2021-09-19T01:08:16+02:00Trailer van The World to Come

Abigail, de vrouw van een boer, en haar nieuwe buurvrouw Tallie voelen zich sterk tot elkaar aangetrokken. Terwijl de rouwende Abigail de behoeften van haar zwijgzame echtgenoot Dyer probeert te vervullen en Tallie worstelt met haar jaloerse man Finney, voelen beide vrouwen zich bevrijd door hun intense band. Deze connectie geeft een verlichting in hun bestaan en vult een leegte in hun leven waarvan ze nooit hebben geweten dat die bestond.

details The World to Come

4DIMDb 6.2105545 105 minuten

recensies The World to Come

De Filmkrant De Volkskrant
The World to Come poster van The World to Come cast & crew

kijkwijzer The World to Come

4D

IMDb The World to Come

IMDb 6.2105545

cast & crew The World to Come

regisseur

Mona Fastvold

acteurs

Katherine Waterston, Vanessa Kirby, Karina Ziana Gherasim en Casey Affleck

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details The World to Come

in première op

08-07-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

105 minuten

Deze week zijn er voor The World to Come geen voorstellingen in Alkmaar

The World to Come draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The World to Come.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The World to Come. Hier zie je waar en wanneer The World to Come in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The World to Come uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The World to Come wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The World to Come draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The World to Come wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The World to Come draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The World to Come staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The World to Come wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The World to Come!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The World to Come, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The World to Come kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The World to Come verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The World to Come. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The World to Come wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The World to Come en de regisseur van de film The World to Come worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.