The Wolf’s Call (2019)

Aan boord van een Franse nucleaire onderzeeër heeft een jonge officier het uitzonderlijke talent om de geluiden van vijandige onderzeeërs te identificeren. Als hij een foute inschatting maakt zet hij niet alleen zijn reputatie op het spel, maar ook de levens van de hele bemanning. Hij is vastberaden om hun vertrouwen terug te winnen, maar wordt tot het uiterste op de proef gesteld als hij in een gevaarlijke crisis terecht komt die kan ontaarden in een nucleaire wereldoorlog.

details

3ATIMDb 7.010 115 minuten
The Wolf’s Call poster van The Wolf’s Call cast & crew

kijkwijzer The Wolf’s Call

3AT

IMDb The Wolf’s Call

IMDb 7.010

cast & crew The Wolf’s Call

regisseur

Antonin Baudry

acteurs

François Civil, Omar Sy, Mathieu Kassovitz en Reda Kateb

distributeur

Splendid Film

details The Wolf’s Call

in première op

25-07-2019

genre

thriller

jaar

2019

speelduur

115 minuten

The Wolf’s Call draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Wolf’s Call.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Wolf’s Call. Hier zie je waar en wanneer The Wolf’s Call in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Wolf’s Call uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Wolf’s Call wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Wolf’s Call draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Wolf’s Call wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Wolf’s Call draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Wolf’s Call staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Wolf’s Call wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Wolf’s Call!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Wolf’s Call, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Wolf’s Call kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Wolf’s Call verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Wolf’s Call. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Wolf’s Call wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Wolf’s Call en de regisseur van de film The Wolf’s Call worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.