Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

The Wild Pear Tree (2018)

Literatuurliefhebber Sinan droomt er al jaren van om schrijver te worden. Nadat hij in zijn geboortedorp in Anatolië terugkeert, doet hij er alles aan om zijn werk te laten publiceren.

details

1IMDb 8.110 188 minuten

recensies The Wild Pear Tree

De Filmkrant De Volkskrant
The Wild Pear Tree poster van The Wild Pear Tree cast & crew

kijkwijzer The Wild Pear Tree

1

IMDb The Wild Pear Tree

IMDb 8.110

cast & crew The Wild Pear Tree

regisseur

Nuri Bilge Ceylan

acteurs

Hazar Ergüçlü, Murat Cemcir, Ahmet Rifat Sungar en Ercüment Balakoglu

distributeur

September Film Distribution

details The Wild Pear Tree

in première op

30-05-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

188 minuten

Deze week zijn er voor The Wild Pear Tree geen voorstellingen in Amsterdam

The Wild Pear Tree draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Wild Pear Tree.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Wild Pear Tree. Hier zie je waar en wanneer The Wild Pear Tree in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Wild Pear Tree uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Wild Pear Tree wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Wild Pear Tree draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Wild Pear Tree wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Wild Pear Tree draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Wild Pear Tree staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Wild Pear Tree wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Wild Pear Tree!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Wild Pear Tree, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Wild Pear Tree kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Wild Pear Tree verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Wild Pear Tree. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Wild Pear Tree wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Wild Pear Tree en de regisseur van de film The Wild Pear Tree worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.