The Wild Goose Lake (2019)

Wanneer de leider van een beruchte motorbende per ongeluk een agent doodschiet en er een prijs op zijn hoofd komt te staan, slaat hij op de vlucht. Achtervolgd door zowel politie als gangsters die uit zijn op het tipgeld, verstopt hij zich aan de oevers van het Wildeganzenmeer waar een mysterieuze prostituee hem hulp biedt in ruil voor haar vrijheid.

details

4GIMDb 6.810 113 minuten

recensies The Wild Goose Lake

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk The Wild Goose Lake online

Picl Pathe Thuis
The Wild Goose Lake poster van The Wild Goose Lake cast & crew

kijkwijzer The Wild Goose Lake

4G

IMDb The Wild Goose Lake

IMDb 6.810

cast & crew The Wild Goose Lake

regisseur

Diao Yinan

acteurs

Fan Liao, Lun-Mei Kwei en Hugh Hu

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details The Wild Goose Lake

in première op

12-03-2020

genres

crime en drama

jaar

2019

speelduur

113 minuten

Deze week zijn er voor The Wild Goose Lake geen voorstellingen in Zaandam

Dit is de bioscoopagenda van de film The Wild Goose Lake.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Wild Goose Lake. Hier zie je waar en wanneer The Wild Goose Lake in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Wild Goose Lake uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Wild Goose Lake wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Wild Goose Lake draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Wild Goose Lake wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film The Wild Goose Lake draait in deze bioscopen: LAB111

De recensies van de film The Wild Goose Lake staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Wild Goose Lake wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Wild Goose Lake!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Wild Goose Lake, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Wild Goose Lake kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Wild Goose Lake verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Wild Goose Lake. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Wild Goose Lake wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Wild Goose Lake en de regisseur van de film The Wild Goose Lake worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.