The Whistlers (2019)

De Roemeense politie agent Cristi is in Boekarest informant voor de lokale maffia. Een complot wordt gesmeed om de corrupte zakenman Zsolt uit de gevangenis te bevrijden. Om zonder risico met zijn handlangers te kunnen communiceren vertrekt hij naar het bergachtige Canarische eiland La Gomera om daar te worden onderwezen in de inheemse fluittaal 'El Silbo Gomero'. Een taal die daar sinds oudsher door de lokale bevolking gebruikt wordt om over grote afstanden berichten te kunnen doorgeven.

details

6GTIMDb 6.310 98 minuten

recensies The Whistlers

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk The Whistlers online

Picl
The Whistlers poster van The Whistlers cast & crew

kijkwijzer The Whistlers

6GT

IMDb The Whistlers

IMDb 6.310

cast & crew The Whistlers

regisseur

Corneliu Porumboiu

acteurs

Vlad Ivanov, Catrinel Marlon en Rodica Lazar

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details The Whistlers

in première op

30-01-2020

genre

crime

jaar

2019

speelduur

98 minuten

Deze week zijn er voor The Whistlers geen voorstellingen in Voorschoten

The Whistlers draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Whistlers.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Whistlers. Hier zie je waar en wanneer The Whistlers in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Whistlers uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Whistlers wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Whistlers draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Whistlers wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Whistlers draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Whistlers staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Whistlers wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Whistlers!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Whistlers, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Whistlers kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Whistlers verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Whistlers. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Whistlers wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Whistlers en de regisseur van de film The Whistlers worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.