The Unholy (2021)

Trailer van The Unholyhttps://img.youtube.com/vi/fZqLxKR-GTY/0.jpg2021-08-25T02:23:30+02:00Trailer van The Unholy

Alice, een jonge dove vrouw, kan na een vermeende verschijning van de Heilige Maagd Maria, op onverklaarbare wijze horen, spreken en ook zieke mensen genezen. Het nieuws verspreidt zich snel en mensen komen van heinde en verre om getuige te zijn van dit wonder. Een aan lager wal geraakte journalist reist af naar het kleine stadje in New England om onderzoek te doen in de hoop zijn carrière nieuw leven in te blazen.

details The Unholy

6AIMDb 5.11013177 100 minuten
The Unholy poster van The Unholy cast & crew

kijkwijzer The Unholy

6A

IMDb The Unholy

IMDb 5.11013177

cast & crew The Unholy

regisseur

Evan Spiliotopoulos

acteurs

Jeffrey Dean Morgan, Katie Aselton, William Sadler, Cricket Brown, Diogo Morgado en Cary Elwes

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details The Unholy

in première op

15-07-2021

genre

horror

jaar

2021

speelduur

100 minuten

Deze week zijn er voor The Unholy geen voorstellingen in Rotterdam

The Unholy draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Unholy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Unholy. Hier zie je waar en wanneer The Unholy in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Unholy uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Unholy wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Unholy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Unholy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Unholy draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Unholy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Unholy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Unholy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Unholy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Unholy kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Unholy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Unholy. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Unholy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Unholy en de regisseur van de film The Unholy worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.