Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Truffle Hunters (2020)

Diep in de bossen van Piemond in Noord-West Italië zoekt een groep oude mannen samen met hun trouwe honden naar ’s werelds duurste ingrediënt: de witte Alba truffel. Deze zeldzame delicatesse is ondanks de verregaande moderne technologie nog niet gecultiveerd. De mannen zijn van generatie op generatie geoefend in het zoeken naar de truffels en leiden een eenvoudig en rustig bestaan in harmonie met hun honden en de schilderachtige omgeving.

details

IMDb 6.610 84 minuten
The Truffle Hunters poster van The Truffle Hunters cast & crew

IMDb The Truffle Hunters

IMDb 6.610

cast & crew The Truffle Hunters

regisseurs

Michael Dweck en Gregory Kershaw

acteurs

Piero Botto, Sergio Cauda, Maria Cicciù, Aurelio Conterno, Enrico Crippa, Gianfranco Curti, Angelo Gagliardi, Egidio Gagliardi, Carlo Gondola, Carlo Gonella en Paolo Stacchini

details The Truffle Hunters

jaar

2020

speelduur

84 minuten

The Truffle Hunters draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Truffle Hunters.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Truffle Hunters. Hier zie je waar en wanneer The Truffle Hunters in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Truffle Hunters uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Truffle Hunters wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Truffle Hunters draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Truffle Hunters wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Truffle Hunters draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Truffle Hunters staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Truffle Hunters wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Truffle Hunters!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Truffle Hunters, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Truffle Hunters kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Truffle Hunters verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Truffle Hunters. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Truffle Hunters wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Truffle Hunters en de regisseur van de film The Truffle Hunters worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.