Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Trouble with Nature (2020)

Uit Londen verdreven door uit de hand gelopen schulden en een filosofische midlifecrisis, besluit Edmund Burke een tocht door de Franse Alpen te maken. Hij laat zich begeleiden door een bediende die hij te leen heeft van de plantage van zijn broer in West-Indië, een jonge inheemse vrouw genaamd Awak.

details

IMDb 6.910 95 minuten
The Trouble with Nature poster van The Trouble with Nature cast & crew

IMDb The Trouble with Nature

IMDb 6.910

cast & crew The Trouble with Nature

regisseur

Illum Jacobi

acteurs

Antony Langdon, Nathalia Acevedo, Ulrik Wivel, Andrew Jeffers, Ian Burns, Pascal Allano en Gilbert Ravanel

details The Trouble with Nature

jaar

2020

speelduur

95 minuten

The Trouble with Nature draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Trouble with Nature.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Trouble with Nature. Hier zie je waar en wanneer The Trouble with Nature in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Trouble with Nature uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Trouble with Nature wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Trouble with Nature draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Trouble with Nature wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Trouble with Nature draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Trouble with Nature staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Trouble with Nature wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Trouble with Nature!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Trouble with Nature, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Trouble with Nature kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Trouble with Nature verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Trouble with Nature. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Trouble with Nature wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Trouble with Nature en de regisseur van de film The Trouble with Nature worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.