The Tobacconist (2018)

De zeventienjarige Franz reist naar Wenen om in de leer te gaan bij een sigarenhandelaar. Daar ontmoet hij de vaste klant Sigmund Freud. Franz is geïntrigeerd door het werk en de kennis van Freud en na verloop van tijd vormt er een unieke vriendschap tussen de twee. Dan ontmoet Franz de verleidelijke Anezka, een danseres uit Bohemen. Hij wordt hopeloos verliefd op haar, maar Anezka blijft maar wisselende signalen afgeven. Hij vraagt advies aan de befaamde psychoanalyticus, die toegeeft dat het vrouwelijk geslacht ook voor hem een groot mysterie is.

details

4ASTDIMDb 6.510 117 minuten

recensies The Tobacconist

De Filmkrant De Volkskrant NRC
The Tobacconist poster van The Tobacconist cast & crew

kijkwijzer The Tobacconist

4ASTD

IMDb The Tobacconist

IMDb 6.510

cast & crew The Tobacconist

regisseur

Nikolaus Leytner

acteurs

Simon Morzé, Bruno Ganz, Johannes Krisch en Emma Drogunova

scenario

en

producenten

Dieter Pochlatko, Jakob Pochlatko en Ralf Zimmermann

distributeur

Just Film Distribution

details The Tobacconist

in première op

17-09-2020

genres

drama en oorlog

jaar

2018

speelduur

117 minuten

Deze week zijn er voor The Tobacconist geen voorstellingen in Groningen

Dit is de bioscoopagenda van de film The Tobacconist.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Tobacconist. Hier zie je waar en wanneer The Tobacconist in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Tobacconist uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Tobacconist wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Tobacconist draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Tobacconist wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Alphen a/d Rijn, Zutphen en Amsterdam

De film The Tobacconist draait in deze bioscopen: Luxor Theater, Parkvilla Filmhuis, Pathé Buitenhof, Pathé City en Pathé Tuschinski

De recensies van de film The Tobacconist staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Tobacconist wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Tobacconist!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Tobacconist, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Tobacconist kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Tobacconist verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Tobacconist. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Tobacconist wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Tobacconist en de regisseur van de film The Tobacconist worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.