The Suicide Squad (2021)

Trailer van The Suicide Squadhttps://img.youtube.com/vi/Uqvb4IUGTcs/0.jpg2021-09-22T15:34:48+02:00Trailer van The Suicide Squad

Belle Reve is de gevangenis met het hoogste sterftecijfer in de VS, waar de meest verschrikkelijke superschurken gevangen zitten. Zij doen alles om hun vrijheid terug te winnen, zelfs al moeten ze zich daarvoor aansluiten bij de ultrageheime en dubieuze Task Force X. Zwaarbewapend worden ze op Corto Maltese gedropt, een afgelegen eiland waar het wemelt van de vijanden. Om hun vernietigingsmissie te voltooien moet de Squad door een jungle vol militanten en guerrillatroepen trekken.

details The Suicide Squad

6GTIMDb 7.310203619 132 minuten

recensies The Suicide Squad

De Volkskrant

kijk The Suicide Squad online

Pathe Thuis
The Suicide Squad poster van The Suicide Squad cast & crew

kijkwijzer The Suicide Squad

6GT

IMDb The Suicide Squad

IMDb 7.310203619

cast & crew The Suicide Squad

regisseur

James Gunn

acteurs

Margot Robbie, Idris Elba, John Cena en Viola Davis

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details The Suicide Squad

in première op

05-08-2021

genre

actie

jaar

2021

speelduur

132 minuten

Vue Kerkrade

Vue Kerkrade

vandaag wo ...
morgen do
13:50
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma
14:40
dinsdag di
13:20

Dit is de bioscoopagenda van de film The Suicide Squad.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Suicide Squad. Hier zie je waar en wanneer The Suicide Squad in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Suicide Squad uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Suicide Squad wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Suicide Squad draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Suicide Squad wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Kerkrade, Utrecht, Eindhoven, Leiden, Den Helder, Delft, Schiedam en Amersfoort

De film The Suicide Squad draait in deze bioscopen: Cinerama, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Jaarbeurs, Lido, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arena, Pathé City, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Vue Amersfoort, Vue Eindhoven en Vue Kerkrade

De recensies van de film The Suicide Squad staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Suicide Squad wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Suicide Squad!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Suicide Squad, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Suicide Squad kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Suicide Squad verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Suicide Squad. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Suicide Squad wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Suicide Squad en de regisseur van de film The Suicide Squad worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.