The Strangers: Chapter 1 (2024)

The Strangers: Chapter 1 in de bioscoop

The Strangers: Chapter 1 is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film The Strangers: Chapter 1.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Strangers: Chapter 1. Hier zie je waar en wanneer The Strangers: Chapter 1 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Strangers: Chapter 1 uit 2024 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Strangers: Chapter 1 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Strangers: Chapter 1 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Strangers: Chapter 1 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Schiedam

De film The Strangers: Chapter 1 draait in deze bioscopen: Pathé Euroscoop Schiedam

De recensies van de film The Strangers: Chapter 1 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Strangers: Chapter 1 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Strangers: Chapter 1!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Strangers: Chapter 1, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Strangers: Chapter 1 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Strangers: Chapter 1 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Strangers: Chapter 1. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Strangers: Chapter 1 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Strangers: Chapter 1 en de regisseur van de film The Strangers: Chapter 1 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.