The State Against Mandela and the Others (2018)

Tijdens het historische proces in 1963/1964 stonden naast Mandela nog acht andere mannen terecht die op het punt stonden om veroordeeld te worden tot de doodstraf. Allen streden ze voor hetzelfde doel: het einde van het apartheidsregime in Zuid-Afrika. Aan de hand van recent herontdekte geluidsarchieven worden we mee terug genomen naar de bewuste rechtszaal. De rechtszaak is weergegeven in gestileerde animaties. Ook leren we in interviews de mannen kennen die hier naast Mandela stonden en vochten tegen het apartheidsregime.

details

4DTIMDb 6.210 105 minuten

recensies The State Against Mandela and the Others

De Filmkrant De Volkskrant
The State Against Mandela and the Others poster van The State Against Mandela and the Others cast & crew

kijkwijzer The State Against Mandela and the Others

4DT

IMDb The State Against Mandela and the Others

IMDb 6.210

cast & crew The State Against Mandela and the Others

regisseurs

Nicolas Champeaux en Gilles Porte

acteurs

Quartus de Wet, Denis Goldberg, Ahmed Kathrada, Nelson Mandela, Winnie Mandela, Andrew Mlangeni, Max Sisulu, Donald Trump, David Yutar en Percy Yutar

distributeur

Amstelfilm

details The State Against Mandela and the Others

in première op

06-12-2018

genre

documentaire

jaar

2018

speelduur

105 minuten

The State Against Mandela and the Others draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The State Against Mandela and the Others.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The State Against Mandela and the Others. Hier zie je waar en wanneer The State Against Mandela and the Others in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The State Against Mandela and the Others uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The State Against Mandela and the Others wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The State Against Mandela and the Others draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The State Against Mandela and the Others wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The State Against Mandela and the Others draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The State Against Mandela and the Others staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The State Against Mandela and the Others wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The State Against Mandela and the Others!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The State Against Mandela and the Others, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The State Against Mandela and the Others kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The State Against Mandela and the Others verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The State Against Mandela and the Others. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The State Against Mandela and the Others wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The State Against Mandela and the Others en de regisseur van de film The State Against Mandela and the Others worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.