The Shiny Shrimps (2020)

Trailer van The Shiny Shrimpshttps://img.youtube.com/vi/cEBeESgHImQ/0.jpg2021-09-22T14:31:20+02:00Trailer van The Shiny Shrimps

Olympisch zwemmer Matthias le Goff maakt op live televisie een homofobische opmerking en ziet zijn carrière in rook opgaan. De enige manier om het te redden is door zijn opgelegde straf aan te nemen: the Shiny Shrimps, een amateur gay waterpoloteam, te coachen en ze te kwalificeren voor de Gay Games in Kroatië. Met zijn strenge werkethiek heeft Matthias maar één doel voor ogen en dat is winnen.

details The Shiny Shrimps

4TDHIMDb 6.5102328 103 minuten

recensies The Shiny Shrimps

De Volkskrant
The Shiny Shrimps poster van The Shiny Shrimps cast & crew

kijkwijzer The Shiny Shrimps

4TDH

IMDb The Shiny Shrimps

IMDb 6.5102328

cast & crew The Shiny Shrimps

regisseurs

Maxime Govare en Cédric le Gallo

acteurs

Alban Lenoir, Nicolas Gob, Geoffrey Couët en Michaël Abiteboul

distributeur

Cinemien

details The Shiny Shrimps

in première op

29-07-2021

genres

komedie en lhtb

jaar

2020

speelduur

103 minuten

Deze week zijn er voor The Shiny Shrimps geen voorstellingen in Breda

The Shiny Shrimps draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Shiny Shrimps.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Shiny Shrimps. Hier zie je waar en wanneer The Shiny Shrimps in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Shiny Shrimps uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Shiny Shrimps wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Shiny Shrimps draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Shiny Shrimps wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Shiny Shrimps draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Shiny Shrimps staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Shiny Shrimps wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Shiny Shrimps!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Shiny Shrimps, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Shiny Shrimps kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Shiny Shrimps verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Shiny Shrimps. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Shiny Shrimps wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Shiny Shrimps en de regisseur van de film The Shiny Shrimps worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.