Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Rolling Stones: Havana Moon (2016)

Concertregistratie van The Rolling Stones in Havana, Cuba in 2016.

details

IMDb 7.810 116 minuten
The Rolling Stones: Havana Moon poster van The Rolling Stones: Havana Moon cast & crew

IMDb The Rolling Stones: Havana Moon

IMDb 7.810

cast & crew The Rolling Stones: Havana Moon

regisseur

Paul Dugdale

acteurs

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ronnie Wood, Darryl Jones, Chuck Leavell, Karl Denson, Tim Ries, Max Clifford, Bernard Fowler, Sasha Allen, Coro Entrevoces en The Rolling Stones

details The Rolling Stones: Havana Moon

jaar

2016

speelduur

116 minuten

Deze week zijn er voor The Rolling Stones: Havana Moon geen voorstellingen in Groningen

The Rolling Stones: Havana Moon draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Rolling Stones: Havana Moon.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Rolling Stones: Havana Moon. Hier zie je waar en wanneer The Rolling Stones: Havana Moon in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Rolling Stones: Havana Moon uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Rolling Stones: Havana Moon wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Rolling Stones: Havana Moon draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Rolling Stones: Havana Moon wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Rolling Stones: Havana Moon draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Rolling Stones: Havana Moon staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Rolling Stones: Havana Moon wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Rolling Stones: Havana Moon!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Rolling Stones: Havana Moon, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Rolling Stones: Havana Moon kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Rolling Stones: Havana Moon verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Rolling Stones: Havana Moon. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Rolling Stones: Havana Moon wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Rolling Stones: Havana Moon en de regisseur van de film The Rolling Stones: Havana Moon worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.