The Rocky Horror Picture Show (1975)

Op de terugweg van een huwelijksfeestje belanden Brad en Janet in een vreemd onherbergzaam gebied. Ze komen in een vreselijke regenbui terecht, raken de weg kwijt en krijgen een lekke band. Gelukkig is er een kasteel in de buurt: het kasteel Frankenstein. Daar hebben dokter Frank-N-Furter en zijn vrienden, afkomstig van een transseksuele planeet uit het Transsylvaanse melkwegstelsel, zich geïnstalleerd.

The Rocky Horror Picture Show poster van The Rocky Horror Picture Show

beoordelingen The Rocky Horror Picture Show

IMDb 7.410

cast & crew The Rocky Horror Picture Show

regisseur

Jim Sharman

acteurs

Tim Curry, Susan Sarandon, Barry Bostwick, Richard O'Brien, Patricia Quinn, Nell Campbell, Jonathan Adams, Peter Hinwood, Meat Loaf, Charles Gray, Jeremy Newson, Hilary Farr, Perry Bedden, Christopher Biggins, Gaye Brown, Ishaq Bux, Stephen Calcutt, Hugh Cecil, Imogen Claire, Tony Cowan, Sadie Corre, Fran Fullenwider, Lindsay Ingram, Peggy Ledger, Annabel Leventon, Anthony Milner, Pamela Obermeyer, Tony Then, Kimi Wong, Henry Woolf, Lewis Alexander, Gina Barrie, Hyma Beckley, Ernest Blyth, Rufus Collins, Megan Hanks, Victor Harrington, Mark Johnson, Juba Kennerley, Petra Leah, Frank Lester, Aileen Lewis, John Marquand, Richard Nixon, Koo Stark en Trevor White

details The Rocky Horror Picture Show

jaar

1975

speelduur

100 minuten

LAB111

LAB111

vandaag do ...
morgen vr 21:30
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo ...
Dit is de biosagenda van de film The Rocky Horror Picture Show.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film The Rocky Horror Picture Show getoond.

De je film The Rocky Horror Picture Show wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film The Rocky Horror Picture Show draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film The Rocky Horror Picture Show staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film The Rocky Horror Picture Show!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Rocky Horror Picture Show, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film The Rocky Horror Picture Show verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film The Rocky Horror Picture Show

De film The Rocky Horror Picture Show in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Rocky Horror Picture Show, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.