Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

The Report (2019)

Senaatslid Daniel Jones krijgt na 9/11 de lastige opdracht om het onderzoek te leiden naar de verhoortechnieken van de CIA. Na jarenlang uitgebreid onderzoek komt hij achter de gruwelijke, immorele martelpraktijken die de CIA jarenlang heeft proberen te verzwijgen. Het publiceren van dit rapport blijkt echter moeilijker dan gedacht. Het Witte Huis en de CIA doen er alles aan om dit veel onthullende onderzoek achter gesloten deuren te houden.

details

4GTIMDb 7.210 118 minuten

recensies The Report

De Volkskrant Trouw NRC
The Report poster van The Report cast & crew

kijkwijzer The Report

4GT

IMDb The Report

IMDb 7.210

cast & crew The Report

regisseur

Scott Z. Burns

acteurs

Adam Driver, Jon Hamm en Annette Bening

distributeur

The Searchers

details The Report

in première op

07-11-2019

genres

politiek en thriller

jaar

2019

speelduur

118 minuten

The Report draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Report.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Report. Hier zie je waar en wanneer The Report in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Report uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Report wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Report draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Report wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Report draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Report staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Report wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Report!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Report, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Report kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Report verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Report. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Report wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Report en de regisseur van de film The Report worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.