The Report (2019)

Senaatslid Daniel Jones krijgt na 9/11 de lastige opdracht om het onderzoek te leiden naar de verhoortechnieken van de CIA. Na jarenlang uitgebreid onderzoek komt hij achter de gruwelijke, immorele martelpraktijken die de CIA jarenlang heeft proberen te verzwijgen. Het publiceren van dit rapport blijkt echter moeilijker dan gedacht. Het Witte Huis en de CIA doen er alles aan om dit veel onthullende onderzoek achter gesloten deuren te houden.

recensies The Report

De Volkskrant Trouw NRC
The Report poster van The Report

beoordelingen The Report

4GT

IMDb 7.110

cast & crew The Report

regisseur

Scott Z. Burns

acteurs

Adam Driver, Jon Hamm en Annette Bening

distributeur

The Searchers

details The Report

in première op

07-11-2019

genres

politiek en thriller

jaar

2019

speelduur

118 minuten

Dit is de biosagenda van de film The Report.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film The Report getoond.

De je film The Report wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Eindhoven, Arnhem, Den Haag, Hilversum, Nijmegen, Dordrecht, Den Bosch, Breda, Bergen en Enschede

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film The Report draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film The Report staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film The Report!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Report, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film The Report verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film The Report

De film The Report in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Eindhoven, Arnhem, Den Haag, Hilversum, Nijmegen, Dordrecht, Den Bosch, Breda, Bergen en Enschede.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Report, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.