The Racer (2020)

In de Tour de France van 1998 wordt doping veelvuldig gebruikt. De Belgische wielrenner Dom Chabol, aan het einde van zijn carrière, is één van de beste ‘Domestiques’ (meesterknechten) van de afgelopen twintig jaar in de Tour. Het is een zware, opofferende rol: tempo instellen, wind tegenhouden en ondersteuning bieden zodat de sprinter van het team als eerste over de finish komt. Zelf voor de overwinning gaan is geen optie. Dom koestert echter in het geheim een verlangen om de gele trui te dragen, al is het maar één keer voor het einde van zijn carrière.

details

3ATIMDb 5.510 97 minuten

recensies The Racer

NRC
The Racer poster van The Racer cast & crew

kijkwijzer The Racer

3AT

IMDb The Racer

IMDb 5.510

cast & crew The Racer

regisseur

Kieron J. Walsh

acteurs

Matteo Simoni, Tara Lee, Iain Glen, Louis Talpe en Karel Roden

distributeur

Dutch FilmWorks

details The Racer

in première op

22-10-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

97 minuten

Kinepolis Groningen

Kinepolis Groningen

vandaag wo 21:20
morgen do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...
Pathé Groningen

Pathé Groningen

vandaag wo 11:00
13:15
21:30
morgen do 18:10
vrijdag vr 17:20
zaterdag za 17:30
zondag zo 18:50
maandag ma 13:00
17:20
dinsdag di 13:00
17:20

Dit is de bioscoopagenda van de film The Racer.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Racer. Hier zie je waar en wanneer The Racer in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Racer uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Racer wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Racer draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Racer wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Vlissingen, Leeuwarden, Zwolle, Breda, Arnhem, Maastricht, Amersfoort, Terneuzen, Weert, Alblasserdam, Ede, Alkmaar, Apeldoorn, Hilversum, Hoogeveen, Utrecht, Hoofddorp, Doetinchem, Kerkrade, Den Bosch, Reuver en Eindhoven

De film The Racer draait in deze bioscopen: CineCity, CineCity, Cinerama, Gotcha! Cinema, Kinepolis Breda, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Jaarbeurs, Landvast, Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Ede, Pathé Groningen, Pathé Maastricht, Pathé Scheveningen, Pathé Zwolle, Service Bioscoop Luxor, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Vue Alkmaar, Vue Amersfoort, Vue Apeldoorn, Vue Den Bosch, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen en Vue Kerkrade

De recensies van de film The Racer staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Racer wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Racer!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Racer, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Racer kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Racer verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Racer. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Racer wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Racer en de regisseur van de film The Racer worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.