The Quiet Girl (2022)

The Quiet Girl in de bioscoop

The Quiet Girl is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film The Quiet Girl.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Quiet Girl. Hier zie je waar en wanneer The Quiet Girl in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Quiet Girl uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Quiet Girl wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Quiet Girl draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Quiet Girl wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film The Quiet Girl draait in deze bioscopen: The Movies

De recensies van de film The Quiet Girl staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Quiet Girl wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Quiet Girl!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Quiet Girl, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Quiet Girl kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Quiet Girl verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Quiet Girl. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Quiet Girl wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Quiet Girl en de regisseur van de film The Quiet Girl worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.