The Photograph (2020)

verwacht op 7 oktober 2021

In de documentaire The Photograph reist regisseur Sherman De Jesus honderd jaar na zijn grootvader naar New York. De aanleiding is de enige foto die hij van zijn grootvader heeft: een statig, door de tijd aangetast zwart-wit portret van Juan de Jesus, een zwarte man gekleed in een versleten tropenpak. Achterop de foto staat een stempel: van de Harlem studio van de befaamde fotograaf James VanderZee, de maker van de foto. In Harlem gaven zwarte migranten uit het Zuiden en uit de Cariben, tijdens de bloeitijd van de Harlem Renaissance een stem aan de 'New Negro' Movement met swingende jazz, kunst, literatuur en ideologie. Dit was de wereld van James VanderZee die vanuit zijn fotostudio alle aspecten van het leven in Harlem vastlegde. Een vergeten periode waarin een trotse en vooral veelzijdige zwarte gemeenschap zichtbaar wordt.

details

3AIMDb 95 minuten
The Photograph poster van The Photograph cast & crew

kijkwijzer The Photograph

3A

IMDb The Photograph

IMDb

cast & crew The Photograph

regisseur

Sherman De Jesus

acteurs

Michael Henry Adams, Muhammad Ali, Anthony Barboza, Jean Michel Basquiat, Emilie C. Boone, C. Daniel Dawson, Sherman De Jesus, Robert Eatman, Marcus Garvey, Richard E. Green, Coco Mitchell, Evetta Petty, Jamel Shabazz, Frank Sheppard, Lana Turner en Donna Mussenden Van Der Zee

distributeur

Amstelfilm

details The Photograph

in première op

07-10-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

95 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Photograph.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Photograph. Hier zie je waar en wanneer The Photograph in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Photograph uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Photograph wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Photograph draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Photograph wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Photograph draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Photograph staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Photograph wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Photograph!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Photograph, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Photograph kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Photograph verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Photograph. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Photograph wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Photograph en de regisseur van de film The Photograph worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.