The Personal History of David Copperfield (2019)

Nadat de jonge David Copperfield door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt hij van het ene avontuur in het andere. David ontmoet de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante tante Betsy. Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.

Gebaseerd op de roman van Charles Dickens.

details

3AIMDb 6.410 119 minuten

recensies The Personal History of David Copperfield

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk The Personal History of David Copperfield online

Pathe Thuis
The Personal History of David Copperfield poster van The Personal History of David Copperfield cast & crew

kijkwijzer The Personal History of David Copperfield

3A

IMDb The Personal History of David Copperfield

IMDb 6.410

cast & crew The Personal History of David Copperfield

regisseur

Armando Iannucci

acteurs

Dev Patel, Hugh Laurie, Tilda Swinton en Ben Whishaw

distributeur

The Searchers

details The Personal History of David Copperfield

in première op

17-09-2020

genres

komedie en drama

jaar

2019

speelduur

119 minuten

Deze week zijn er voor The Personal History of David Copperfield geen voorstellingen in Maastricht

The Personal History of David Copperfield draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Personal History of David Copperfield.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Personal History of David Copperfield. Hier zie je waar en wanneer The Personal History of David Copperfield in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Personal History of David Copperfield uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Personal History of David Copperfield wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Personal History of David Copperfield draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Personal History of David Copperfield wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Personal History of David Copperfield draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Personal History of David Copperfield staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Personal History of David Copperfield wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Personal History of David Copperfield!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Personal History of David Copperfield, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Personal History of David Copperfield kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Personal History of David Copperfield verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Personal History of David Copperfield. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Personal History of David Copperfield wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Personal History of David Copperfield en de regisseur van de film The Personal History of David Copperfield worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.