The New Mutants (2020)

In een geïsoleerd ziekenhuis wordt een groep jonge mutanten vastgehouden voor psychiatrisch onderzoek. Wanneer er vreemde gebeurtenissen plaatsvinden, zullen zowel de nieuwe mutaties als de vriendschappen op de proef worden gesteld, terwijl ze vechten om te overleven.

details

6GAIMDb 5.310 94 minuten

recensies The New Mutants

Trouw
The New Mutants poster van The New Mutants cast & crew

kijkwijzer The New Mutants

6GA

IMDb The New Mutants

IMDb 5.310

cast & crew The New Mutants

regisseur

Josh Boone

acteurs

Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt en Henry Zaga

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details The New Mutants

in première op

02-09-2020

genres

thriller en horror

jaar

2020

speelduur

94 minuten

Deze week zijn er voor The New Mutants geen voorstellingen in Rotterdam

The New Mutants draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The New Mutants.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The New Mutants. Hier zie je waar en wanneer The New Mutants in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The New Mutants uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The New Mutants wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The New Mutants draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The New Mutants wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The New Mutants draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The New Mutants staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film The New Mutants wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The New Mutants!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The New Mutants, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The New Mutants kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The New Mutants verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The New Mutants. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The New Mutants wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The New Mutants en de regisseur van de film The New Mutants worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.