The Nest (2020)

Op zoek naar nieuwe kansen verhuist de ambitieuze ondernemer Rory met zijn vrouw en kinderen van een veilige Amerikaanse buitenwijk naar een onbetaalbaar landhuis in het conservatieve Engeland van de jaren '80. Terwijl Rory zich compleet verliest in zijn werk, heeft Carrie problemen om zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving. Hierdoor raken ze steeds verder van elkaar vervreemd en dreigt het ogenschijnlijk perfecte gezin uit elkaar te vallen.

details

5STHIMDb 6.710 107 minuten

recensies The Nest

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
The Nest poster van The Nest cast & crew

kijkwijzer The Nest

5STH

IMDb The Nest

IMDb 6.710

cast & crew The Nest

regisseur

Sean Durkin

acteurs

Jude Law en Carrie Coon

distributeur

The Searchers

details The Nest

in première op

01-10-2020

genres

thriller en drama

jaar

2020

speelduur

107 minuten

Forum Groningen

Forum Groningen

vandaag wo 13:20
21:25
morgen do 11:10
vrijdag vr 16:10
zaterdag za ...
zondag zo 13:30
maandag ma 21:30
dinsdag di 15:30

Dit is de bioscoopagenda van de film The Nest.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Nest. Hier zie je waar en wanneer The Nest in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Nest uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Nest wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Nest draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Nest wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Groningen, Arnhem, Dordrecht, Tilburg, Hoorn, Maastricht, Haarlem, Castricum, Bussum, Deventer, Hilversum en Alkmaar

De film The Nest draait in deze bioscopen: Cinecenter, Cinecitta, Cinema Oostereiland, Cinerama, Corso Theater, Filmhallen, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmschuur, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, KINO, Louis Hartlooper Complex, Lumière, LUX, Natlab, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé Tuschinski, Studio/K, The Movies en The Movies

De recensies van de film The Nest staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Nest wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Nest!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Nest, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Nest kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Nest verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Nest. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Nest wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Nest en de regisseur van de film The Nest worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.