The Neon Demon (2016)

Het jonge, ambitieuze model Jesse verhuist naar Los Angeles en weet alle aandacht op zich te vestigen. Haar schoonheid en vitaliteit worden verslonden door de gevestigde modellen, die koste wat het kost willen wat Jesse heeft.

details

4GASTIMDb 6.210 110 minuten
The Neon Demon poster van The Neon Demon cast & crew

kijkwijzer The Neon Demon

4GAST

IMDb The Neon Demon

IMDb 6.210

cast & crew The Neon Demon

regisseur

Nicolas Winding Refn

acteurs

Elle Fanning, Karl Glusman, Jena Malone, Bella Heathcote, Abbey Lee, Christina Hendricks en Keanu Reeves

scenario

, en

producenten

Space Rocket Nation, Vendian Entertainment en Bold Films

distributeur

Cinéart Nederland

details The Neon Demon

in première op

14-07-2016

genres

horror en drama

jaar

2016

speelduur

110 minuten

Deze week zijn er voor The Neon Demon geen voorstellingen in Amsterdam

The Neon Demon draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Neon Demon.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Neon Demon. Hier zie je waar en wanneer The Neon Demon in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Neon Demon uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Neon Demon wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Neon Demon draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Neon Demon wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Neon Demon draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Neon Demon staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Neon Demon wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Neon Demon!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Neon Demon, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Neon Demon kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Neon Demon verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Neon Demon. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Neon Demon wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Neon Demon en de regisseur van de film The Neon Demon worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.