The Mole Agent (2020)

Trailer van The Mole Agenthttps://img.youtube.com/vi/e3Qi9dBC9Do/0.jpg2021-09-19T01:08:02+02:00Trailer van The Mole Agent

Documentaire waarin de tachtiger Sergio undercover gaat in een Chileens verzorgingshuis om misstanden te onderzoeken. Zijn opdrachtgever is privédetective Romulo, wiens client een bezorgde dochter is die vermoedt dat haar moeder slecht wordt behandeld in het verzorgingshuis.

details The Mole Agent

1IMDb 7.7107356 90 minuten

recensies The Mole Agent

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk The Mole Agent online

Picl Pathe Thuis
The Mole Agent poster van The Mole Agent cast & crew

kijkwijzer The Mole Agent

1

IMDb The Mole Agent

IMDb 7.7107356

cast & crew The Mole Agent

regisseur

Maite Alberdi

acteurs

Sergio Chamy, Romulo Aitken, Marta Olivares, Berta Ureta, Zoila Gonzalez, Petronila Abarca en Rubira Olivares

distributeur

Cinema Delicatessen

details The Mole Agent

in première op

10-12-2020

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor The Mole Agent geen voorstellingen in Amsterdam

The Mole Agent draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Mole Agent.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Mole Agent. Hier zie je waar en wanneer The Mole Agent in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Mole Agent uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Mole Agent wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Mole Agent draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Mole Agent wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Mole Agent draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Mole Agent staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Mole Agent wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Mole Agent!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Mole Agent, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Mole Agent kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Mole Agent verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Mole Agent. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Mole Agent wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Mole Agent en de regisseur van de film The Mole Agent worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.