The Mission (1986)

Slavenhandelaar en huurling Mendoza probeert zijn leven te beteren. Hij sluit zich in het noorden van Argentinië aan bij de missie van de Spaanse Jezuïet Gabriel, die probeert het Guaraní-volk te bekeren tot het christendom.

details

IMDb 7.410 125 minuten
The Mission poster van The Mission cast & crew

IMDb The Mission

IMDb 7.410

cast & crew The Mission

regisseur

Roland Joffé

acteurs

Robert De Niro, Jeremy Irons, Ray McAnally, Aidan Quinn, Cherie Lunghi, Ronald Pickup, Chuck Low, Liam Neeson, Bercelio Moya, Sigifredo Ismare, Asuncion Ontiveros, Alejandrino Moya, Daniel Berrigan, Rolf Gray, Álvaro Guerrero, Tony Lawn, Joe Daly, Carlos Duplat, Rafael Camerano, Monirak Sisowath, Silvestre Chiripua, Luis Carlos Gonzalez, Maria Teresa Ripoll, Alberto Borja, Alain Becerra Calderon, Jacques Des Grottes, Enrique Lamas, Fred Melamed, Antonio Segovia en Harlan Venner

details The Mission

jaar

1986

speelduur

125 minuten

Deze week zijn er voor The Mission geen voorstellingen in Rotterdam

The Mission draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Mission.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Mission. Hier zie je waar en wanneer The Mission in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Mission uit 1986 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Mission wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Mission draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Mission wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Mission draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Mission staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Mission wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Mission!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Mission, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Mission kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Mission verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Mission. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Mission wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Mission en de regisseur van de film The Mission worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.