The Misfits (2020)

verwacht op 26 augustus 2021

Richard Pace, een briljante internationaal opererende dief, ontsnapt uit een maximaal beveiligde inrichting. Tijdens zijn gewaagde ontsnapping weet hij de FBI en politie te ontwijken, maar wordt opgepikt door de Misfits, een bende moderne Robin Hoods onder leiding van de excentrieke en charismatische Ringo. De groep overtuigt Pace zich bij hen aan te sluiten om de overval van de eeuw te plegen: miljoenen aan goudstaven stelen die worden bewaard onder een van de best beveiligde gevangenissen ter wereld.

details

4GTIMDb 4.110 93 minuten
The Misfits poster van The Misfits cast & crew

kijkwijzer The Misfits

4GT

IMDb The Misfits

IMDb 4.110

cast & crew The Misfits

regisseurs

Renny Harlin en Kurt Wimmer

acteurs

Pierce Brosnan, Tim Roth, Hermione Corfield, Nick Cannon, Mike Angelo, Jamie Chung en Rami Jaber

scenario

distributeur

Just Entertainment

details The Misfits

in première op

26-08-2021

genre

actie

jaar

2020

speelduur

93 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Misfits.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Misfits. Hier zie je waar en wanneer The Misfits in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Misfits uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Misfits wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Misfits draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Misfits wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Misfits draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Misfits staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Misfits wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Misfits!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Misfits, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Misfits kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Misfits verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Misfits. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Misfits wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Misfits en de regisseur van de film The Misfits worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.