The Midnight Sky (2020)

Augustine is een eenzame wetenschapper in het noordpoolgebied, die moet voorkomen dat Sully en haar mede-astronauten terugkeren naar aarde tijdens een mysterieuze wereldramp.

details

4ATIMDb 5.210 118 minuten

recensies The Midnight Sky

De Volkskrant Trouw NRC

kijk The Midnight Sky online

Netflix
The Midnight Sky poster van The Midnight Sky cast & crew

kijkwijzer The Midnight Sky

4AT

IMDb The Midnight Sky

IMDb 5.210

cast & crew The Midnight Sky

regisseur

George Clooney

acteurs

Felicity Jones en George Clooney

distributeur

The Searchers

details The Midnight Sky

in première op

10-12-2020

genres

sciencefiction, fantasie en drama

jaar

2020

speelduur

118 minuten

The Midnight Sky draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Midnight Sky.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Midnight Sky. Hier zie je waar en wanneer The Midnight Sky in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Midnight Sky uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Midnight Sky wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Midnight Sky draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Midnight Sky wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Midnight Sky draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Midnight Sky staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Midnight Sky wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Midnight Sky!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Midnight Sky, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Midnight Sky kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Midnight Sky verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Midnight Sky. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Midnight Sky wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Midnight Sky en de regisseur van de film The Midnight Sky worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.