The Menu (2022)

The Menu in de bioscoop

The Menu is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film The Menu.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Menu. Hier zie je waar en wanneer The Menu in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Menu uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Menu wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Menu draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Menu wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Leiden, Eindhoven, Schiedam, Haarlem, Rotterdam, Maastricht, Groningen, Arnhem, Den Haag en Alkmaar

De film The Menu draait in deze bioscopen: Cinecenter, Cinerama, Filmhallen, FilmKoepel, Focus Filmtheater Arnhem, Lab-1, Lumière, Pathé Arena, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé de Munt, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Groningen, Pathé Maastricht, Pathé Rembrandt Utrecht, Pathé Tilburg, Pathé Tuschinski, Slachtstraat, Studio/K, Trianon, Vue Alkmaar en Vue Eindhoven

De recensies van de film The Menu staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Menu wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Menu!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Menu, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Menu kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Menu verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Menu. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Menu wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Menu en de regisseur van de film The Menu worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.