The Mauritanian (2021)

Trailer van The Mauritanianhttps://img.youtube.com/vi/tJLhNR77izs/0.jpg2021-09-26T03:24:39+02:00Trailer van The Mauritanian

The Mauritanian vertelt het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ouid Slahi, die door de Amerikaanse regering werd opgepakt voor de aanslagen op 9/11 en zonder enige vorm van rechtspraak gevangen werd gezet in Guantamo Bay. Net wanneer hij alle hoop dreigt te verliezen, vindt hij bondgenoten in de idealistische advocaat Nancy Hollander en haar assistent Teri Duncan. Samen worden ze geconfronteerd met talloze obstakels in een wanhopige zoektocht naar gerechtigheid.

details The Mauritanian

6GTIMDb 7.51037588 129 minuten

recensies The Mauritanian

De Volkskrant
The Mauritanian poster van The Mauritanian cast & crew

kijkwijzer The Mauritanian

6GT

IMDb The Mauritanian

IMDb 7.51037588

cast & crew The Mauritanian

regisseur

Kevin Macdonald

acteurs

Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, Shailene Woodley en Tahar Rahim

producent

Michael Bronner

distributeur

Dutch FilmWorks

details The Mauritanian

in première op

01-07-2021

genre

drama

jaar

2021

speelduur

129 minuten

Deze week zijn er voor The Mauritanian geen voorstellingen in Schiedam

Dit is de bioscoopagenda van de film The Mauritanian.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Mauritanian. Hier zie je waar en wanneer The Mauritanian in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Mauritanian uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Mauritanian wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Mauritanian draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Mauritanian wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film The Mauritanian draait in deze bioscopen: Pathé City en Pathé Tuschinski

De recensies van de film The Mauritanian staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Mauritanian wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Mauritanian!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Mauritanian, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Mauritanian kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Mauritanian verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Mauritanian. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Mauritanian wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Mauritanian en de regisseur van de film The Mauritanian worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.