The Man Who Stole Banksy (2018)

In 2007 creëerde de wereldberoemde maar anonieme straatkunstenaar Banksy een schildering op een muur rond de Palestijnse Westoever. Het werk toont een ezel die door een Israëlisch soldaat om zijn papieren wordt gevraagd. Het bracht niet alleen woedende reacties uit Israël, maar viel ook aan Palestijnse zijde niet in goede aarde. Op een dag was de plaat beton met schildering en al verdwenen. Aan de hand van taxichauffeur Walid, alias ‘Het Beest’, voert deze documentaire ons door Bethlehem, op zoek naar een antwoord op deze mysterieuze verdwijning.

details

1TIMDb 6.310 93 minuten

recensies The Man Who Stole Banksy

Het Parool
The Man Who Stole Banksy poster van The Man Who Stole Banksy cast & crew

kijkwijzer The Man Who Stole Banksy

1T

IMDb The Man Who Stole Banksy

IMDb 6.310

cast & crew The Man Who Stole Banksy

regisseur

Marco Proserpio

stem

Iggy Pop

distributeur

Arti Film

details The Man Who Stole Banksy

in première op

02-05-2019

genre

documentaire

jaar

2018

speelduur

93 minuten

The Man Who Stole Banksy draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Man Who Stole Banksy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Man Who Stole Banksy. Hier zie je waar en wanneer The Man Who Stole Banksy in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Man Who Stole Banksy uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Man Who Stole Banksy wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Man Who Stole Banksy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Man Who Stole Banksy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Man Who Stole Banksy draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Man Who Stole Banksy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Het Parool. Ook de IMDB score/rating van de film The Man Who Stole Banksy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Man Who Stole Banksy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Man Who Stole Banksy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Man Who Stole Banksy kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Man Who Stole Banksy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Man Who Stole Banksy. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Man Who Stole Banksy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Man Who Stole Banksy en de regisseur van de film The Man Who Stole Banksy worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.