The Last Waltz (1978)

Concertfilm van het laatste concert van The Band. Concertmateriaal wordt afgewisseld met repetities en interviews met de bandleden.

details

IMDb 8.210 115 minuten
The Last Waltz poster van The Last Waltz cast & crew

IMDb The Last Waltz

IMDb 8.210

cast & crew The Last Waltz

regisseur

Martin Scorsese

acteurs

The Band, Rick Danko, Levon Helm, Garth Hudson, Richard Manuel, Robbie Robertson, Eric Clapton, Neil Diamond, Bob Dylan, Joni Mitchell, Neil Young, Emmylou Harris, Ringo Starr, Paul Butterfield, Dr. John, Van Morrison, Ronnie Hawkins, The Staple Singers, Muddy Waters, Ronnie Wood, Michael McClure, Lawrence Ferlinghetti, Martin Scorsese, Jim Gordon, Tom Malone, Howard Johnson, Jerry Hey, Richard Cooper, Charlie Keagle, Larry Packer, Cleotha Staples, Mavis Staples, Roebuck 'Pops' Staples, Yvonne Staples, Bobby Charles, Bill Graham, Bob Margolin, Pinetop Perkins en Carl Radle

details The Last Waltz

jaar

1978

speelduur

115 minuten

Deze week zijn er voor The Last Waltz geen voorstellingen in Utrecht

The Last Waltz draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Last Waltz.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Last Waltz. Hier zie je waar en wanneer The Last Waltz in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Last Waltz uit 1978 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Last Waltz wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Last Waltz draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Last Waltz wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Last Waltz draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Last Waltz staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Last Waltz wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Last Waltz!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Last Waltz, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Last Waltz kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Last Waltz verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Last Waltz. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Last Waltz wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Last Waltz en de regisseur van de film The Last Waltz worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.