Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Last Right (2019)

De succesvolle advocaat Daniel Murphy reist vanuit Boston terug naar Ierland voor de begrafenis van zijn moeder. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden krijgt hij niet alleen de verantwoordelijkheid voor zijn autistische broer Louis, maar ook voor het lichaam van de man die naast hem in het vliegtuig zat. Aangespoord door zijn broer Louis en de pittige jonge begrafenisondernemer Mary begint hij aan een autorit dwars door Ierland om de onbekende man te kunnen begraven, op de hielen gezeten door de politie.

details

3ATIMDb 6.210 107 minuten

recensies The Last Right

De Filmkrant De Volkskrant NRC
The Last Right poster van The Last Right cast & crew

kijkwijzer The Last Right

3AT

IMDb The Last Right

IMDb 6.210

cast & crew The Last Right

regisseur

Aoife Crehan

acteurs

Michiel Huisman, Niamh Algar, Brian Cox en Colm Meaney

distributeur

Gusto Entertainment

details The Last Right

in première op

22-10-2020

genres

drama en komedie

jaar

2019

speelduur

107 minuten

Deze week zijn er voor The Last Right geen voorstellingen in Zevenaar

The Last Right draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Last Right.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Last Right. Hier zie je waar en wanneer The Last Right in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Last Right uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Last Right wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Last Right draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Last Right wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Last Right draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Last Right staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Last Right wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Last Right!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Last Right, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Last Right kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Last Right verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Last Right. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Last Right wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Last Right en de regisseur van de film The Last Right worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.