Alle bioscopen zijn tot en met 25 januari 2022 gesloten als gevolg van de coronaregels.

The Last days of Gilda (2020)

Dit is de bioscoopagenda van de film The Last days of Gilda.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Last days of Gilda. Hier zie je waar en wanneer The Last days of Gilda in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Last days of Gilda uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Last days of Gilda wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Last days of Gilda draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Last days of Gilda wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Last days of Gilda draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Last days of Gilda staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Last days of Gilda wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Last days of Gilda!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Last days of Gilda, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Last days of Gilda kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Last days of Gilda verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Last days of Gilda. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Last days of Gilda wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Last days of Gilda en de regisseur van de film The Last days of Gilda worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.