The Kid (1921)

verwacht op 7 oktober 2021

Als zwerver is Charlie gewend om lekker in z'n eentje rond te boemelen, maar als hij een te vondeling gelegde baby vindt raakt hij toch aan het gezelschap gehecht. Vijf jaar na de vondst zijn Charlie en 'The Kid' een perfect kruimeldievenkoppel; ze maken een hoop lol en beleven veel avonturen. Inmiddels is de moeder, een beroemde filmster, de twee op het spoor gekomen en eist ze haar kind op. Charlie en het jongetje worden overal gezocht.

details

IMDb 8.310 53 minuten
The Kid poster van The Kid cast & crew

IMDb The Kid

IMDb 8.310

cast & crew The Kid

regisseur

Charles Chaplin

acteurs

Charles Chaplin, Edna Purviance, Lita Grey, Jackie Coogan en Chuck Reisner

distributeur

Piece of Magic

details The Kid

in première op

07-10-2021

genres

komedie, drama en jeugd

jaar

1921

speelduur

53 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Kid.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Kid. Hier zie je waar en wanneer The Kid in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Kid uit 1921 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Kid wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Kid draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Kid wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Kid draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Kid staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Kid wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Kid!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Kid, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Kid kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Kid verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Kid. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Kid wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Kid en de regisseur van de film The Kid worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.