The Irishman (2019)

Frank Sheeran is een veteraan van de Tweede Wereldoorlog die uitgroeide tot een gerenommeerde huurmoordenaar. Hij zou volgens geruchten een rol hebben gespeeld in de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa.

details

4GTIMDb 7.910 208 minuten

recensies The Irishman

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
The Irishman poster van The Irishman cast & crew

kijkwijzer The Irishman

4GT

IMDb The Irishman

IMDb 7.910

cast & crew The Irishman

regisseur

Martin Scorsese

acteurs

Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci

distributeur

The Searchers

details The Irishman

in première op

14-11-2019

genres

crime en drama

jaar

2019

speelduur

208 minuten

The Irishman draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Irishman.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Irishman. Hier zie je waar en wanneer The Irishman in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Irishman uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Irishman wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Irishman draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Irishman wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Irishman draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Irishman staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Irishman wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Irishman!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Irishman, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Irishman kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Irishman verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Irishman. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Irishman wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Irishman en de regisseur van de film The Irishman worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.