The Invisible Man (2020)

Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint Cecilia door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen dat zij achterna gezeten wordt door iemand die door niemand kan worden gezien.

details

4GAIMDb 7.110 124 minuten

recensies The Invisible Man

De Volkskrant NRC De Filmkrant

kijk The Invisible Man online

Pathe Thuis
The Invisible Man poster van The Invisible Man cast & crew

kijkwijzer The Invisible Man

4GA

IMDb The Invisible Man

IMDb 7.110

cast & crew The Invisible Man

regisseur

Leigh Whannell

acteurs

Elisabeth Moss, Storm Reid, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer en Aldis Hodge

producenten

Jason Blum en Kylie du Fresne

distributeur

Universal Pictures International

details The Invisible Man

in première op

05-03-2020

genres

horror en thriller

jaar

2020

speelduur

124 minuten

Deze week zijn er voor The Invisible Man geen voorstellingen in Den Haag

The Invisible Man draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Invisible Man.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Invisible Man. Hier zie je waar en wanneer The Invisible Man in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Invisible Man uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Invisible Man wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Invisible Man draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Invisible Man wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Invisible Man draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Invisible Man staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, NRC en De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Invisible Man wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Invisible Man!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Invisible Man, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Invisible Man kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Invisible Man verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Invisible Man. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Invisible Man wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Invisible Man en de regisseur van de film The Invisible Man worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.