The Invisible Life of Euridice Gusmao (2019)

Rio de Janeiro, 1950; Eurí­dice en Guida zijn twee onafscheidelijke zussen die thuis wonen bij hun conservatieve ouders. Terwijl ze opgroeien met de strikte regels van hun vader koesteren ze allebei grootse dromen: de getalenteerde Eurídice fantaseert over een carrière als pianiste, de avontuurlijke Guida hoopt de ware liefde te vinden. Na een onverwachte, dramatische gebeurtenis worden de zussen gescheiden en verliezen ze elkaar uit het oog.

details

4SIMDb 8.110 139 minuten

recensies The Invisible Life of Euridice Gusmao

De Filmkrant De Volkskrant Trouw
The Invisible Life of Euridice Gusmao poster van The Invisible Life of Euridice Gusmao cast & crew

kijkwijzer The Invisible Life of Euridice Gusmao

4S

IMDb The Invisible Life of Euridice Gusmao

IMDb 8.110

cast & crew The Invisible Life of Euridice Gusmao

regisseur

Karim Aïnouz

acteurs

Carol Duarte en Júlia Stockler

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details The Invisible Life of Euridice Gusmao

in première op

05-12-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

139 minuten

Deze week zijn er voor The Invisible Life of Euridice Gusmao geen voorstellingen in Deventer

Dit is de biosagenda van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film The Invisible Life of Euridice Gusmao draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Invisible Life of Euridice Gusmao wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Alphen a/d Rijn, Amstelveen, Gouda, Heerlen en Soest

De film The Invisible Life of Euridice Gusmao draait in deze bioscopen: Filmhuis Artishock, Filmhuis De Spiegel, Filmhuis Gouda, Filmhuis Griffioen en Parkvilla Filmhuis

De recensies van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Invisible Life of Euridice Gusmao, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Invisible Life of Euridice Gusmao kopen.

De filmtijden van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao. Ook de kijkwijzer van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao en de regisseur van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao worden ook vermeld.