The Invisible Life of Euridice Gusmao (2019)

Rio de Janeiro, 1950; Eurí­dice en Guida zijn twee onafscheidelijke zussen die thuis wonen bij hun conservatieve ouders. Terwijl ze opgroeien met de strikte regels van hun vader koesteren ze allebei grootse dromen: de getalenteerde Eurídice fantaseert over een carrière als pianiste, de avontuurlijke Guida hoopt de ware liefde te vinden. Na een onverwachte, dramatische gebeurtenis worden de zussen gescheiden en verliezen ze elkaar uit het oog.

recensies The Invisible Life of Euridice Gusmao

De Filmkrant De Volkskrant Trouw
The Invisible Life of Euridice Gusmao poster van The Invisible Life of Euridice Gusmao

beoordelingen The Invisible Life of Euridice Gusmao

4S

IMDb 8.110

cast & crew The Invisible Life of Euridice Gusmao

regisseur

Karim Aïnouz

acteurs

Carol Duarte en Júlia Stockler

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details The Invisible Life of Euridice Gusmao

in première op

05-12-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

139 minuten

Deze week zijn er voor The Invisible Life of Euridice Gusmao geen voorstellingen in Alkmaar

Dit is de biosagenda van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao getoond.

De je film The Invisible Life of Euridice Gusmao wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Diemen en Hilversum

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film The Invisible Life of Euridice Gusmao draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Invisible Life of Euridice Gusmao, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film The Invisible Life of Euridice Gusmao

De film The Invisible Life of Euridice Gusmao in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Diemen en Hilversum.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Invisible Life of Euridice Gusmao, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.