Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

The Interpreter (2018)

De tachtigjarige tolk Ali Ungár reist naar Wenen op zoek naar de voormalige Nazi-officier die mogelijkerwijs zijn ouders vermoordde in Slowakije. Hij vindt alleen diens zoon, de oud-docent en bon vivant Georg. Samen gaan ze op zoek naar de waarheid.

details

IMDb 6.710 113 minuten

recensies The Interpreter

De Filmkrant De Volkskrant
The Interpreter poster van The Interpreter cast & crew

IMDb The Interpreter

IMDb 6.710

cast & crew The Interpreter

regisseur

Martin Sulík

acteurs

Peter Simonischek, Zuzanna Maurery en Jiri Menzel

details The Interpreter

in première op

31-10-2019

genres

komedie en drama

jaar

2018

speelduur

113 minuten

The Interpreter draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Interpreter.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Interpreter. Hier zie je waar en wanneer The Interpreter in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Interpreter uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Interpreter wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Interpreter draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Interpreter wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Interpreter draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Interpreter staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Interpreter wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Interpreter!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Interpreter, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Interpreter kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Interpreter verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Interpreter. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Interpreter wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Interpreter en de regisseur van de film The Interpreter worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.