The Human Voice (2020)

Trailer van The Human Voicehttps://img.youtube.com/vi/a4sbvUMWjoo/0.jpg2021-09-05T02:11:43+02:00Trailer van The Human Voice

Een vrouw komt thuis en wacht op de man die haar verlaten heeft. Zijn koffers staan klaar, maar hij komt niet. Ook de hond is rusteloos zonder zijn baasje. Tijdens een telefoongesprek tussen de vrouw en haar ex-geliefde worden we deelgenoot van haar wanhoop, rusteloosheid en sarcasme.

details The Human Voice

1TIMDb 6.9102988 30 minuten

recensies The Human Voice

De Filmkrant NRC

kijk The Human Voice online

Picl Pathe Thuis
The Human Voice poster van The Human Voice cast & crew

kijkwijzer The Human Voice

1T

IMDb The Human Voice

IMDb 6.9102988

cast & crew The Human Voice

regisseur

Pedro Almodóvar

acteur

Tilda Swinton

distributeur

Cinéart Nederland

details The Human Voice

in première op

25-03-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

30 minuten

The Human Voice draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Human Voice.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Human Voice. Hier zie je waar en wanneer The Human Voice in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Human Voice uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Human Voice wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Human Voice draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Human Voice wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Human Voice draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Human Voice staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Human Voice wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Human Voice!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Human Voice, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Human Voice kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Human Voice verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Human Voice. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Human Voice wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Human Voice en de regisseur van de film The Human Voice worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.