The Hidden Life of Trees (2020)

Trailer van The Hidden Life of Treeshttps://img.youtube.com/vi/dc1vx-2BApw/0.jpg2021-09-19T03:23:11+02:00Trailer van The Hidden Life of Trees

Heel de wereld praat over het milieu, maar toch lukt het vaak niet om naar de natuur zelf te luisteren. Het is voor Duitse boswachter Peter Wohlleben inmiddels een missie geworden om dit te veranderen. Met zijn non-fictie boek ‘Het Verborgen Leven van Bomen’, die inmiddels in meer dan veertig landen is verschenen, laat Wohlleben de verborgen wereld van de bossen zien, het zogenaamde ‘Wood Wide Web’ van bomen die met elkaar communiceren.

details The Hidden Life of Trees

1IMDb 7.010436 97 minuten

recensies The Hidden Life of Trees

De Volkskrant
The Hidden Life of Trees poster van The Hidden Life of Trees cast & crew

kijkwijzer The Hidden Life of Trees

1

IMDb The Hidden Life of Trees

IMDb 7.010436

cast & crew The Hidden Life of Trees

regisseur

Jörg Adolph

acteur

Peter Wohlleben

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details The Hidden Life of Trees

in première op

12-08-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

97 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Hidden Life of Trees.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Hidden Life of Trees. Hier zie je waar en wanneer The Hidden Life of Trees in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Hidden Life of Trees uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Hidden Life of Trees wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Hidden Life of Trees draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Hidden Life of Trees wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Helmond, Arnhem, Tilburg, Deventer, Amersfoort, Zevenaar, Zutphen, Groningen, Hilversum en Eindhoven

De film The Hidden Life of Trees draait in deze bioscopen: Cinecitta, Cinerama, De Balie, De Cacaofabriek, De Lieve Vrouw, Filmhuis De Keizer, Filmhuis Zevenaar, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Het Ketelhuis, LantarenVenster, LUX, Luxor Theater en Natlab

De recensies van de film The Hidden Life of Trees staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Hidden Life of Trees wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Hidden Life of Trees!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Hidden Life of Trees, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Hidden Life of Trees kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Hidden Life of Trees verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Hidden Life of Trees. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Hidden Life of Trees wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Hidden Life of Trees en de regisseur van de film The Hidden Life of Trees worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.