The Hand (2004)

Trailer van The Handhttps://img.youtube.com/vi/WGMpcpwvPLo/0.jpg2021-09-19T03:23:09+02:00Trailer van The Hand

Een mysterieuze courtisane verleent haar nieuwste kleermaker seksuele diensten, opdat hij zich haar zal herinneren bij elke nieuw ontworpen jurk.

details The Hand

1TIMDb 6.0106589 56 minuten
The Hand poster van The Hand cast & crew

kijkwijzer The Hand

1T

IMDb The Hand

IMDb 6.0106589

cast & crew The Hand

regisseur

Wong Kar Wai

acteurs

Gong Li en Chang Chen

distributeur

EYE Filmmuseum

details The Hand

in première op

10-06-2021

genres

drama en romantiek

jaar

2004

speelduur

56 minuten

Deze week zijn er voor The Hand geen voorstellingen in Bussum

Dit is de bioscoopagenda van de film The Hand.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Hand. Hier zie je waar en wanneer The Hand in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Hand uit 2004 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Hand wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Hand draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Hand wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film The Hand draait in deze bioscopen: EYE

De recensies van de film The Hand staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Hand wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Hand!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Hand, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Hand kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Hand verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Hand. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Hand wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Hand en de regisseur van de film The Hand worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.