The Green Knight (2020)

Trailer van The Green Knighthttps://img.youtube.com/vi/xPMpl8E_LTE/0.jpg2021-09-22T15:33:48+02:00Trailer van The Green Knight

Sir Gawain wordt door Koning Arthur op pad gestuurd om de confrontatie aan te gaan met The Green Knight, een smaragdgroene ridder die al menig held op de knieën dwong. Om dat te kunnen doen, moet hij verschillende obstakels overwinnen, terwijl bovennatuurlijke krachten zijn tocht lijken te bedreigen.

details The Green Knight

6GIMDb 6.61043980 130 minuten

recensies The Green Knight

De Filmkrant De Volkskrant
The Green Knight poster van The Green Knight cast & crew

kijkwijzer The Green Knight

6G

IMDb The Green Knight

IMDb 6.61043980

cast & crew The Green Knight

regisseur

David Lowery

acteurs

Dev Patel, Kate Dickie, Alicia Vikander, Joel Edgerton, Barry Keoghan, Ralph Ineson en Sean Harris

distributeur

The Searchers

details The Green Knight

in première op

05-08-2021

genres

drama, fantasie en romantiek

jaar

2020

speelduur

130 minuten

Deze week zijn er voor The Green Knight geen voorstellingen in Haarlem

Dit is de bioscoopagenda van de film The Green Knight.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Green Knight. Hier zie je waar en wanneer The Green Knight in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Green Knight uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Green Knight wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Green Knight draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Green Knight wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Eindhoven en Tilburg

De film The Green Knight draait in deze bioscopen: Cinecitta, De Uitkijk, Filmhallen, KINO, Lab-1, Louis Hartlooper Complex en Lumière

De recensies van de film The Green Knight staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Green Knight wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Green Knight!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Green Knight, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Green Knight kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Green Knight verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Green Knight. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Green Knight wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Green Knight en de regisseur van de film The Green Knight worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.