The Good Liar (2019)

Meesteroplichter Roy Courtnay kan zijn geluk niet op wanneer hij de welvarende weduwe Betty McLeish online ontmoet. Wanneer Betty haar huis en leven met hem deelt, betrapt Roy zichzelf erop dat hij om haar geeft. Een simpele zwendel verandert daarmee in de meest verraderlijke klus van zijn leven.

details

3GATIMDb 6.510 110 minuten

recensies The Good Liar

De Volkskrant Trouw NRC
The Good Liar poster van The Good Liar cast & crew

kijkwijzer The Good Liar

3GAT

IMDb The Good Liar

IMDb 6.510

cast & crew The Good Liar

regisseur

Bill Condon

acteurs

Helen Mirren, Ian McKellen, Russel Tovey en Jim Carter

scenario

producenten

Greg Yolen en Bill Condon

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details The Good Liar

in première op

21-11-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

110 minuten

Deze week zijn er voor The Good Liar geen voorstellingen in Zierikzee

Dit is de biosagenda van de film The Good Liar.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Good Liar.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Good Liar uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film The Good Liar draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Good Liar wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Zandvoort

De film The Good Liar draait in deze bioscopen: Circus Zandvoort

De recensies van de film The Good Liar staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film The Good Liar wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Good Liar!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Good Liar, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Good Liar kopen.

De filmtijden van de film The Good Liar verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film The Good Liar. Ook de kijkwijzer van de film The Good Liar wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Good Liar en de regisseur van de film The Good Liar worden ook vermeld.