The Favourite (2018)

Begin van de achttiende eeuw, Engeland is in oorlog met Frankrijk; de broze koningin Anne zit op de troon, terwijl haar goede vriendin Lady Sarah in haar plaats regeert over het land. Tegelijkertijd draagt Lady Sarah zorg voor Anne’s slechte gezondheid en haar woedeuitbarstingen. Als de nieuwe dienares Abigail arriveert, raakt Sarah onder de indruk van haar charme. Wanneer Sarah, Abigail onder haar vleugels neemt, ziet Abigail een kans om weer terug te keren in de aristocratische kringen.

details

3GASHTIMDb 7.510 120 minuten

kijk The Favourite online

Pathe Thuis
The Favourite poster van The Favourite cast & crew

kijkwijzer The Favourite

3GASHT

IMDb The Favourite

IMDb 7.510

cast & crew The Favourite

regisseur

Yorgos Lanthimos

acteurs

Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, Nicholas Hoult, Joe Alwyn en Mark Gatiss

distributeur

20th Century Fox (via Warner Bros.)

details The Favourite

in première op

03-01-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

120 minuten

Deze week zijn er voor The Favourite geen voorstellingen in Maastricht

The Favourite draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Favourite.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Favourite. Hier zie je waar en wanneer The Favourite in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Favourite uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Favourite wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Favourite draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Favourite wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Favourite draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Favourite staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film The Favourite wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Favourite!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Favourite, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Favourite kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Favourite verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Favourite. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Favourite wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Favourite en de regisseur van de film The Favourite worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.