Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Farewell Party (2014)

De 75 jaar oude Yehezkel woont in een bejaardentehuis in Jeruzalem. Zijn terminaal zieke vriend Max wil niet langer leven. Aangezien Yehezekel een gepensioneerde ingenieur en uitvinder is, bouwt hij een machine voor zelf-euthanasie, puur en alleen om zijn vriend te helpen. De geruchten over deze machine barsten los wanneer Max van zijn lijden is verlost. Terwijl Yehezkel navigeert tussen aanvragen voor de machine en groeiende afhankelijkheid van zijn dementerende vrouw, beginnen grenzen te vervagen en worden de morele dilemma’s onverdraaglijk.

details

1IMDb 7.110 95 minuten
The Farewell Party poster van The Farewell Party cast & crew

kijkwijzer The Farewell Party

1

IMDb The Farewell Party

IMDb 7.110

cast & crew The Farewell Party

regisseurs

Sharon Maymon en Tal Granit

acteurs

Ze’ev Revah, Levana Finkelshtein, Ilan Dar, Aliza Rozen en Rafael Tabor

scenario

en

producenten

2-Team Productions, Pie Films en Twenty Twenty Vision Filmproduktion

distributeur

Cinéart Nederland

details The Farewell Party

in première op

23-07-2015

genre

drama

jaar

2014

speelduur

95 minuten

The Farewell Party draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Farewell Party.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Farewell Party. Hier zie je waar en wanneer The Farewell Party in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Farewell Party uit 2014 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Farewell Party wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Farewell Party draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Farewell Party wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Farewell Party draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Farewell Party staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Farewell Party wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Farewell Party!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Farewell Party, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Farewell Party kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Farewell Party verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Farewell Party. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Farewell Party wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Farewell Party en de regisseur van de film The Farewell Party worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.