The Fall of the American Empire (2018)

Pierre-Paul Daoust, een intellectueel met een graad in de filosofie, werkt noodgedwongen als bezorger. Op een dag is hij tijdens zijn werk getuige van een gewapende overval die vreselijk uit de hand loopt: op de grond liggen twee doden èn twee tassen gevuld met miljoenen dollars. Pierre-Paul wordt geconfronteerd met een dilemma: ongezien met lege handen, of ongezien met het geld er vandoor gaan?

recensies The Fall of the American Empire

De Filmkrant De Volkskrant
The Fall of the American Empire poster van The Fall of the American Empire

beoordelingen The Fall of the American Empire

IMDb 7.210

cast & crew The Fall of the American Empire

regisseur

Denys Arcand

acteurs

Maxim Roy, Eric Bruneau en Vincent Leclerc

details The Fall of the American Empire

in première op

30-05-2019

genres

drama en komedie

jaar

2018

speelduur

127 minuten

Dit is de biosagenda van de film The Fall of the American Empire.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film The Fall of the American Empire getoond.

De je film The Fall of the American Empire wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Den Haag, Arnhem, Alkmaar, Utrecht, Gouda en Maastricht

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film The Fall of the American Empire draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film The Fall of the American Empire staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film The Fall of the American Empire!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Fall of the American Empire, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film The Fall of the American Empire verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film The Fall of the American Empire

De film The Fall of the American Empire in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Den Haag, Arnhem, Alkmaar, Utrecht, Gouda en Maastricht.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Fall of the American Empire, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.