The Dissident (2020)

Trailer van The Dissidenthttps://img.youtube.com/vi/SoYKkXjdf8I/0.jpg2021-09-19T03:22:51+02:00Trailer van The Dissident

Documentaire; Washington Post-journalist Jamal Khashoggi was kritisch over Saoedi-Arabië en het beleid van kroonprins Mohammed bin Salman. Op 2 oktober 2018 ging Khashoggi het consulaat van Saoedi-Arabië in Istanbul binnen en kwam niet meer naar buiten. Zijn verloofde en dissidenten over de hele wereld worden overgelaten om aanwijzingen te verzamelen over zijn moord.

details The Dissident

1TIMDb 7.91028371 119 minuten

recensies The Dissident

De Filmkrant De Volkskrant
The Dissident poster van The Dissident cast & crew

kijkwijzer The Dissident

1T

IMDb The Dissident

IMDb 7.91028371

cast & crew The Dissident

regisseur

Bryan Fogel

acteurs

Omar Abdulaziz en Fahrettin Altun

scenario

en

distributeur

Independent Films

details The Dissident

in première op

10-06-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

119 minuten

Deze week zijn er voor The Dissident geen voorstellingen in Groningen

The Dissident draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Dissident.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Dissident. Hier zie je waar en wanneer The Dissident in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Dissident uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Dissident wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Dissident draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Dissident wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Dissident draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Dissident staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Dissident wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Dissident!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Dissident, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Dissident kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Dissident verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Dissident. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Dissident wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Dissident en de regisseur van de film The Dissident worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.